Spirebandet

Optræder onsdag kl. 13:00

...

Spirebanden opstår i oprindeligt i Netværks Cafeen Tusindfryd (Tilbud for borgere med fysisk- psykisk udviklingshæmning) på Amager i start 9o’erne. Spirebandens bevæger sig rundt i pop, rock og i country-genren. Musikken består dels egne sange fra bandets 5 cd-udgivelser. Endvidere coverversion af kendte danske sange af Kim Larsen, TV2, Walkers med flere.

Spirebandes mest populære sange er skrevet af bandet selv, som Jons sang ”Ulla T”, der er skrevet til den kendte danske journalist Ulla Terkildsen. Endvidere ”Tusindfryd er et godt sted at være” en hyldest sang om, det nu nedlagte mødested, Cafe Tusindfryd på Amager.

Sanges fremføres af sanger Karin og handler om livet og minderne fra den gl. cafe, som borgere selv var med til at drive. Der har været mange forskellige musikere med i bandet gennem årende. Bandet har arbejdet flittigt og den nuværende besætning på 5 sangere med 4 backingmusikere er i top form til at fyre den af på livescenen.

Spirebanden har optrådt ved adskillige koncerter og festivals i DK. Har bl.a. optrådt på den internationale teater Festival i Ungarn samt ved flere store fester for SUKA i Gladsaxe med op til 600 gæster, julemarked på Sundby Væksthus, runde fødselsdage samt flere årlige koncerter i Højdevangskirken på Amager gennem alle årene.

Vi håber, I alle vil hoppe med på en glad og spændende musikalsk rundrejse med Spirebanden som rejseleder igen år.

Besætning
Peter ”Spræl” Jensen, Sang
Karin Larsen, sang
Jon Bendix, sang og keyboard
Anja Bisgaard, sang
Krestine Dehnhardt, Sang
Theis Hebeltoft, Trommer
Arvid Kring, Bas
Jacob Kragh, kapelmester, guitar, Mundharpe.