Danser Med Piger

Optræder onsdag kl. 18:30

...

Danser Med Piger gæster Sjællandsfestivalen og med sig i bagagen har de to EPer og store hits som ’God Pige’, ’Kemikalier’ og det selvbetitlede nummer ’Danser Med Piger’

Når Danser Med Piger går på scenen har de deres største hits med på set listen. Blandt andet ’God Pige’ ft. TopGunn, som har ligget nummer 1 på hitlisten. Nummeret ’Kemikalier’ ft. Kidd, som var P3s Uundgåelige i 2022 og nummeret ’Danser med Piger’, som var den mest spillede sang på P3 i 2022.

Bandets store hits og den gode energi blev også bemærket af anmelderne over sommeren. Blandt andet efter Nibe Festival, hvor Gaffa gav fire stjerne og skrev:

’Udover at bandet er ufatteligt charmerende, spiller de også overraskende godt. Særligt på “Uendelig ung” og “Elsker dig stadigvæk”, får både klaver, bas og saxofon lov til at skinne.

 

Mediet Nordjyske gav bandets koncert på Skråen i Aalborg fem stjerner og skrev:

’Man skal forestille sig en flok unge mænd, der må have lyttet meget til eksempelvis Danseorkesteret og Moonjam, de er sikkert også fuldt fortrolige med den elegante træfsikkerhed hos et 80’er-band som Johnny Hates Jazz, og så giver de den ellers fuld fodpedal på den dybeste og lækreste og mest swingende funkbas. Og det tætteste trommespil. Og der er blevet plads til noget så herligt 80’er-præget som masser af saxofon-soloer med en langt mere end dreven Daniel Mølgaard Christensen ved hornet.’

Hør musikken her