Saint Clara

Optræder onsdag kl. 17:00

Efter to års hårdt arbejde er Saint Clara klar med sit tredje og mest ærlige album

Der har været fart på både Clara og hendes musik, siden hun fik en pladekontrakt som 15-årig. Claras viljestyrke stråler igennem på hendes tredje album ’OFF’, som hun i lidt over to år har arbejdet på i tæt samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær.

Clara er ikke en musiker, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 22 år er hun allerede klar til at udgive karrierens tredje album. Et album hun har arbejdet intenst på de seneste to år, og et album, der tydeliggør hendes konstante iver efter at udvikle sig som musiker og udfordre sig selv som sangskriver. Første udspil fra det kommende album var med singlen ’Energies Don’t Lie’ efterfulgt af singlen ’Weirdo’ der udkom i starten af sommeren.

”Jeg går sindssygt meget op i at være en god sangskriver. Og det har jeg fandeme også kæmpet hårdt for at blive”, siger Clara. ”Hvis man lytter til teksterne, tror jeg slet ikke, man er i tvivl om, at jeg har skrevet det i en periode med mange svære følelser og tanker. Det er virkelig intimt og privat, ja, nærmest som at invitere folk ind i min psykolog-session. Men det er på ingen måde en sob story”

Clara er vokset og lyden er vokset med hende

”Jeg har ret meget optur over, at man får lov til at mærke en ny side af mig som musiker, hvor jeg ikke kun er hende, der har de største armbevægelser og råber højest. Albummet er mere tilbagelænet, og jeg tror godt, man kan høre, at jeg hviler mere i mig selv. Jeg prøver ikke så hårdt mere på at overbevise, og sangene prøver ikke at overbevise nogen om, at de er gode sange, for det er de bare”, siger Clara.

Albummet har hun ikke været ene om at lave, for ’OFF’ er blevet til i samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær, der blandt andet har bidraget til den nye lyd og vibe, albummet har fået efter mange timer i studiet. ”Forestil to forskellige musikverdener der mødes, parre sig og får en baby – så lyder det som ’OFF’ – det synes jeg er en meget god beskrivelse af den nye musik”

Hør musikken her