BV2 Band

Optræder onsdag kl. 13:00

Bv2 Band har eksisteret siden 2018. Orkestret udsprang af det legendariske brugerband STRÅMÆNDENE, som i 1996 vandt det allerførste Handicap Grand Prix. STRÅMÆNDENE nåede at eksistere i 30 år. TAK til STRÅMÆNDENE. Bv2 Band blev oprettet med flere af de gamle medlemmer, og en del nye tiltrådte også. Det gav dynamik og fornyelse.

Bv2 Band blev hurtigt en stor succes, og nåede en del jobs rundt omkring inden corona- tiden satte en stopper for at optræde. Kalenderen var ellers ganske fyldt – ØV….

Dog gjorde coronatiden, at der blev øvet og øvet til den store guldmedalje. Bv2 Band blev utroligt velspillende, for man kan ikke bare hvile på laurbærene, fordi Danmark er lukket ned – og rutinen blev opbygget. Det sociale, venskabet og det musikalske blev mere og mere fasttømret.

Da Danmark lukkede op igen, var orkestret mere end klar til at underholde. Bv2 Band blev i kraft af et af medlemmernes tekst og musik, repræsenteret til HGP 2022 ….og VANDT med sangen Der er noget i dit blik. Det var en FANTASTISK dag ! Siden hen vandt de handicapprisen i Vesthimmerlands kommune.

Kalenderen byder på en del arrangementer, og der er flere på vej. Bv2 Band er en del af Globen i Vesthimmerlands Kommune, og holder til i Aalestrup. Dette er et samarbejde mellem AOF og Globen i Vesthimmerland. Bv2 Band spiller musik fordi, de elsker det – men også fordi at sammenholdet og det sociale er vigtigt. Repertoiret er utroligt blandet, og er kort sagt populærmusik.

Lige pt. består orkestret af 9 borgere med et handicap, orkestrets tovholder / underviser + en frivillig – og vi har det FANTASTISK sammen……