Ankerstjerne

Optræder torsdag kl. 15:00

...

Selvom Ankerstjerne siden da har valgt at bruge sine talenter på sangskrivning, TV- blandt andet som dommer i X Factor og andre projekter, så har han ikke glemt, hvor det hele startede, følelsen af at komme tæt på publikum og udøve sin musik live sitre stadig i ham.

I 2012 og mange radiohits siden udgav Ankerstjerne sit selvbetitlede debutalbum. Siden har han modtaget platincertifikater i flæng for sin musik – både som artist, sangskriver og producer og sideløbende med sin artistkarriere har Ankerstjerne bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samt Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Debutalbummet Ankerstjerne kom i kølvandet på hans første single under eget navn, ”Tag Hvad Du Vil” med Burhan G. Nummeret gik nummer to på både single og airplay-hitlisten og resulterede i Ankerstjernes første platincertificering. Anden single ”Nattog” med Peter Bjørn- skov udkom en uge før albummet og opnåede også platin. Ankerstjerne blev gæstet af navne som Rasmus Seebach, Burhan G, Xander, Alberte Winding og Sarah West.

Efter en travl og succesrig periode som sangskriver og producer for Rasmus Seebach, Burhan G, Nik & Jay m.fl. udgav Ankerstjerne sit andet album For Os i 2015, som affødte hitsingler som ”Lille Hjerte” og ”Mit Navn I Lys” og havde gæster som Burhan G, Joey Moe og Shaka Loveless.

Hør musikken her