Warning: copy(/var/www/sjaellandsfestivalen.dk/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/swos.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sjaellandsfestivalen.dk/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Sjællandsfestivalen 2023 - Andreas Odbjerg Sjællandsfestivalen 2023 - Andreas Odbjerg

Andreas Odbjerg

Optræder onsdag kl. 17:00

At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden.

Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, drew SYcamore, Ericka Jane, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser.

Singlen “Føler Mig selv 100” har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret lå top10 på den danske airplaychart, og har været et kæmpe radiohit og streamingmæssigt har nummeret også været Odbjergs største succes til dato – så stor at den faktisk har rundet de 7.500.000, og nu er gået platin.

Andreas har yderligere med singlen ”i morgen er der også en dag” taget Danmark med storm, og ikke mindst med omsorg. Han rammer lige ind i hjertet, og berører de svære følelser og ensomheden, som Covid-19 pandemien kan medføre, og bliver vores allesammens bedste ven. Sangen har også fået lytternes anerkendelse, og nåede førstepladsen på den officielle airplaychart.

Forrige single den fremragende ”Penge Ind Penge ud”. En smeltedigel af et nummer der leder tankerne hen på både disco og house, og som yderligere har været P3s UU.

Den nyeste single ”Stor Mand” sammen med Tobias Rahim er i skrivende stund det mest aflyttede nummer i Danmark (30.9.21)

Hør musikken her