Sjaellandsfestivalen 2021

Festival hjemmefra 27. maj kl 17.00

Pga. situationen med corona bliver Sjællandsfestivalen holdt som en online live stream, så alle kan se med hjemmefra i sikre omgivelser.

Og hvem kommer så? Mek Pek er naturligvis vært og vil føre os alle igennnem musik, god stemning sjov og ballade og måske en enkelt konkurrence eller to. Birthe Kjær sørger for at der kommer sommer og sol ud til dig igennem skærmen, og Johnny fra Kandis spreder fantastisk stemning. Lord Siva synger de nyeste og største hits som Solhverv og Stjernerne og Jimilian skruer helt op for festen. Den lokale sangerinde Simone har også et par dejlige sange med og så er Medina tilbage – som også var hovednavn på sidste års aflyste festival.

Tilmeldingen er lukket

Tak til alle der har tilmeldt sig og ser med.
Alle tilmeldte har modtaget en mail med et direkte link til festivalshowet.

Om selve showet

Hele festivalen varer ca. halvanden time og bliver sendt live online torsdag 27. maj 2021 kl. 17.00 og vil herefter ligge tilgængeligt online i 3 dage, frem til og med søndag 30. maj, så alle kan holde deres festival når det lige passer. Find storskærmen, Ipad’en, tv’et eller telefonen frem (ja, faktisk alt hvad der har internet) og tag del i festivaloplevelsen i trygge rammer.

Vigtig info

OBS: Sjællandsfestivalen er en lukket musikfestival for mennesker med fysiske og/eller psykiske handicap.

Bestil en festivalpakke

Bestil en festivalpakke fra Medieshoppen med årets t-shirt, cap og keyhanger. Fåes i flere farver og størrelser.
Festivalpakker kan bestilles indtil 9/7-21.

Bestil her

Årets festivalplakat

Se eller download dette års festivalplakat her.