Martin Jensen Onsdag kl. 20.45
Dansk DJ er den 30. mest afspillede artist i verden på Spotify

Martin Jensen har præsteret det, som ingen anden dansk DJ har præsteret i 7 år - at kommepå indflydelsesrige DJ Mag's top 100 over verdens bedste DJ's. Hans nyeste single ’Solo Dance’, der udkom d.4 november er netop gået ind i top 30 på spotifys globale hitliste, og det gør altså den forholdsvis ukendte dansker til nummer 30 over mest afspillede artist i hele verden. De seneste 10 år – hele Spotifys levetid – er Lukas Graham og Mø de eneste danske artister, der er kommet med i den eksklusive top 30-klub.

I forbindelse med annonceringen af hans plads på DJ Mag listen i november, sagde den 25-årige dansker.
"Det er jo det største, man kan komme med på som DJ. Det er lige så fedt som at komme på hitlisten i USA eller England," siger den 25-årige silkeborgenser, der strøg ind på listen som nummer 82. Og nu er Martin så rent faktisk på hitlisten globalt.

Hans seneste single
'All I Wanna Do', blev der også danset til. Nummeret er blevet streamet mere end 60 mio. gange på Spotify, og samtidig har han med sine mere end to mio. følgere på Facebook flere følgere end både MØ, Lukas Graham og Volbeat. Han har modtaget platin og guld på streaminglister i hele Norden og Holland, har spillet for 100.000 mennesker på Rådhuspladsen i Oslo, spillet på Amnesia på Ibiza, spillet på festivaler i Europa og har en stor fanskare i lande som Mexico og Brasilien. Desuden er der skrevet adskillige store jobs i hele verden i begyndelsen af næste år ind i kalenderen, og placeringen på DJ Mags top 100, der toppes af hollandske Martin Garrix, har allerede givet bonus. "Der kommer generelt bare jobs ud af det, og der er allerede kommet store, internationale bookinger til næste år. Det er helt fantastisk, og det er ekstra fedt, fordi DJ Mags top 100 bliver til på baggrund af brugernes stemmer - dem, der rent faktisk lytter og danser til musikken," siger den 25-årige danske DJ og tilføjer med et stort grin. "Nu springer jeg sgu ud i verden og prøver at erobre den!" Sådan sagde Martin i november måned – og hans ønske ser ud til at blive opfyldt. Han single 'Solo Dance' udkom d 4. november og ligger altså pt. nummer 30 på den globale Spotify hitliste.